Casal-Taller de teatre, juliol 2021

Taller de teatre de carrer i tècniques escèniques
Per a nens i nenes de 6 a 12 anys

20 places

4 setmanes, dies feiners, a partir del 28 de juny. Amb dinar i acollida matinal i berenar.

Inscripcions a partir del 3 de maig 

El Centre d’Imatgeria Festiva del Poblenou, organitza un Casal d'Estiu que ha de permetre als nens i nenes de 6 a 12 anys accedir a un coneixement bàsic de les diverses tècniques de teatre de carrer, com ara coreografia, interpretació, creació del personatge, construcció d’escenografia, etc. . Amb aquesta finalitat ha encarregat la gestió del Casal a l’empresa Puça Espectacles que aportarà l'equip de monitores, totes amb una important experiència professional en la pràctica teatral i, alhora, una sòlida formació en el lleure infantil.

Teatre de Carrer i Tècniques escèniques seran els temes que donaran contingut als tallers i activitats. Aquest casal-taller combinarà la formació en les diferents tècniques escèniques amb estones de lleure. Els temes que es treballaran en grups de 10 nens nenes d’edats semblants, lògicament els continguts i les dinàmiques s'adaptaran a cada grup d’edat.

Les activitats es faran al Centre d’Imatgeria Festiva del Poblenou, Can Saladrigas, carrer del Joncar, 35 i al pati de la Xemeneia que compartim amb l’Institut 22@.

Cada divendres, a les 16:15 h, els nens i nenes posaran en escena l'aprenentatge dels tallers que han fet durant tota la setmana que consistirà en una cercavila al voltant de l'edifici de Can Saladrigas i una actuació final al pati de la xemeneia (part tancada de la plaça). Aquestes representacions seran oberts als familiars.

Documentació del Casal-Taller

Aquí anirem penjant tots els documents referents als diferents aspectes del Casal-Taller

[ programa per setmanes 2021 ]

[ Informació general ]

[full d'inscripció]

Consultes: cansaladrigas@gmail.com