Casal-Taller de teatre, juny - juliol 2022

Taller de teatre de carrer i tècniques escèniques
Per a nens i nenes de 6 a 14 anys

20 places

4 setmanes, dies feiners, a partir del 27 de juny. Amb dinar opcional i berenar inclòs.

Inscripcions obertes 


El Centre d’Imatgeria Festiva del Poblenou, organitza un Casal d'Estiu que ha de permetre als nens i nenes de 6 a 14 anys accedir a un coneixement bàsic de les diverses tècniques de teatre de carrer, com ara

coreografia, interpretació, construcció d’escenografia i efectes especials. Amb aquesta finalitat ha encarregat la gestió del Casal a l’empresa Puça Espectacles.

Teatre de Carrer i Tècniques escèniques seran els temes que donaran contingut als tallers i activitats. Aquest casal-taller combinarà la formació en les diferents tècniques escèniques amb estones de lleure. Els temes que es tractaran cada setmana seran els mateixos però tots els grups però, s'adaptarà la dinàmica i els continguts a cada grup d'edat.

Les activitats es faran al Centre d’Imatgeria Festiva del Poblenou, Can Saladrigas, carrer del Joncar, 35, Barcelona i al pati adjacent.

Cada divendres, a les 16:15 h, els nens i nenes posaran en escena l’aprenentatge dels tallers que han fet durant tota la setmana. Faran una cercavila que donarà la volta a Can Saladrigas i acabarà a al pati de interior. Sessió oberta als familiars i amics.

Documentació del Casal-Taller

Aquí anirem penjant tots els documents referents als diferents aspectes del Casal-Taller

[ programa per setmanes 2022 ]

[ Informació general ]

[full d'inscripció]

Consultes: cansaladrigas@gmail.com