divendres, 8 de març del 2019

El Centre d'Imatgeria col·labora en el projecte "Treu la teva Bèstia"


Treu la teva Bèstia és un taller cooperatiu d'escultura comunitària que, a través de la creació i construcció d'un ésser llegendari o bèstia, ofereix l'oportunitat d'aprendre, divertir-se i establir complicitats entre els participants. Brinda, també, l'ocasió de viure noves experiències on les tradicions són reinventades i el ball, la música i la festa uneixen les persones, generant vincles i enfortint les comunitats.

Treu la teva Bèstia és una crida a la participació comunitària i, alhora, un desig de cooperar i col·laborar per construir tots plegats una bèstia que sigui capaç de representar i mobilitzar les diverses identitats que conviuen als barris.

El passat cap de setmana del 23 i 24 de febrer el Centre d'Imatgeria Festiva del Poblenou va acollir les sessions de treball dels artesans que han de guiar els quatre projectes i de l'equip coordinador de la cooperativa Coopgròs SCCL. Durant aquests dos dies es van concretar el projectes a partir de la posada en comú de maquetes i esbossos.


Treu la teva Bèstia